Lise önünde tekmeli yumruklu kavga kamerada

14 Eylül 2022 Çarşamba 10:55
Lise önünde tekmeli yumruklu kavga kamerada
ADANA’da okul çıkışında lise öğrencileriyle dışarıdan gelen bir grubun tekmeli yumruklu kavgası cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, dün merkez Sarıçam ilçesi Osmangazi Mahallesi’ndeki TOKİ Sarıçam Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Lise öğrencisi D.G., iddiaya göre okuldaki başka bir öğrenciyle ‘Neden yan bakıyorsun?’ diye tartıştı. Tartışma, diğer öğrencilerin araya girmesiyle son buldu. Durumu ağabeyi B.G.’ye haber veren D.G., okulun önüne gelmesini istedi. Bunun üzerine B.G. yanına arkadaşlarını da alarak okulun önüne gitti. Çıkışta, kardeşinin tartıştığı öğrencinin önünü kesen B.G., ardından arkadaşlarıyla öğrenciye saldırdı. Kavga, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde B.G.’nin, yerde yatan öğrenciye öldüresiye tekme ve yumruk attığı görüldü. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.