Kuzenlerin silahlı kavgasının altından kız kaçırma husumeti çıktı

14 Haziran 2022 Salı 12:03
Kuzenlerin silahlı kavgasının altından kız kaçırma husumeti çıktı
ADANA'nın Yüreğir ilçesinde tartıştığı kuzeni Samet Caymaz'ı (24) başından tabancayla vurarak öldüren Hakan Caymaz (40) tutuklandı. Hakan Caymaz'ın kardeşi Müslüm Caymaz'ın, Samet Caymaz'ın ablası Tuğba Caymaz'ı 5 yıl önce kaçırıp evlendiği, bu nedenle iki aile arasında husumet olduğu ortaya çıktı.
Olay, 11 Haziran günü saat 04.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Serinevler Mahallesi'nde meydana geldi. Hakan Caymaz, husumetli olduğu kuzeni Samet Caymaz'ın evine gitti. Bir süre evin avlusunda oturan Hakan Caymaz ile Samet Caymaz arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Samet Caymaz, evdeki tabancayla Hakan Caymaz'ı tehdit etti. Evden koşarak çıkan Hakan Caymaz da otomobilinin torpido gözündeki tabancayı alıp geri dönerek Samet Caymaz'ı başından vurdu. Samet Caymaz kanlar içerisinde yere yığılırken, Hakan Caymaz ise kaçtı.
Sametet Caymaz, babası Veysel Caymaz'ın çağırdığı ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyat edilip yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Caymaz'ın, dün sabah beyin ölümü gerçekleşti. Caymaz ailesi, gözleri önünde tabancayla vurulan oğulları Samet Caymaz'ın organlarını bağışladı. Yapılan operasyonla Caymaz'ın kraciğer, kalp ve böbrekleri alındı. Selamet Caymaz, gözyaşları arasında toprağa verlidi.
Cinayet Büro Amirliği ekipleri de şüpheli Hakan Caymaz'ın Sarıçam ilçesi Suluca Mahallesi'nde akrabasının evinde saklandığı tespit eti. Harekete geçen ekipler, operasyonla Hakan Caymaz'ı gözaltına aldı. Evde yapılan aramada, Caymaz'ın olayda kullandığı ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.
HUSUMET 5 YIL ÖNCESİNE DAYANIYOR
Hakan Caymaz'ın kardeşi Müslüm Caymaz'ın, Samet Caymaz'ın ablası Tuğba Caymaz'ı 5 yıl önce kaçırıp evlendiği, bu nedenle iki aile arasında husumet olduğu belirlendi. Bir süre önce Müslüm ile Tuğba Caymaz'ın anlaşmazlık yaşadığı, boşanma aşamasında yeniden bir araya geldikleri belirtildi. Ayrıca Müslüm Caymaz'ın, eşi ile aralarını bozdukları iddiasıyla sık sık Samet Caymaz'ın evine gittiği ve rahatsızlık verdiği öne sürüldü.
Emniyete götürülen Hakan Caymaz, ifadesinde, "Olay günü konuşmak için evlerine gittim. Kahve içtiğim sırada Samet, bana tekme attı. Sonra silahla beni kovaladı. Ben de otomobilime koşup, torpido gözündeki tabancayla Samet'i vurdum" dedi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Caymaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.