Kriko kayınca tamir etmek istediği otomobilin altında kalıp öldü

13 Mayıs 2023 Cumartesi 13:27
Kriko kayınca tamir etmek istediği otomobilin altında kalıp öldü
ADANA’da çalıştığı oto tamirhanesinde kriko kayınca tamir etmek istediği hafif ticari aracın altında kalan Aykut Bilen (21), yaşamını yitirdi. Kaza iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün öğle saatlerinde Merkez Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Oto tamirhanede çalışan Aykut Bilen, arızalı bir hafif ticari aracı krikoyla kaldırıp tamir etmek için altına girdi. Kısa süre sonra kriko kaydı ve araç Bilen’in üzerine düştü. İş arkadaşları Bilen’i sıkıştığı yerden çıkardı. Hastaneye kaldırılan Aykut Bilen, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bilen’in cenazesi hastane morguna konurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu arada, kazanın yaşandığı o anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.