Kayıp olarak aranırken, 30 metrelik yamacın kenarında yaralı bulundu

11 Mayıs 2023 Perşembe 01:04
Kayıp olarak aranırken, 30 metrelik yamacın kenarında yaralı bulundu
ADANA'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Kadir Kerem Çotalan (39), 30 metrelik yamacın kenarında yaralı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Çotalan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 
Olay, gece saatlerinde merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde bulundu. Yamaç kenarında cep telefonu ve cüzdan gören vatandaşlar, yaklaşık 30 metre uzaklıkta hareketsiz yatan bir kişiyi fark edince 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp durumu bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, hareketsiz şekilde yaralı olarak yatan kişinin ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Kadir Kerem Çotalan olduğunu saptadı. Yaralının bulunduğu yerden çıkartılması için Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerin yardım istendi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, vinç ucuna bağlanan sedye ile yaralıyı bulunduğu yerden yaklaşık 20 dakikalık çalışma sonucu çıkardı. Ambulansa taşınan Çotalan, hastaneye kaldırıldı. Bilgisayar teknisyeni Çotalan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 
Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor. ()

 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.