Kaldırımda otururken tabancalı saldırıda ağır yaralandı, o anlar kamerada

27 Mayıs 2023 Cumartesi 01:03
Kaldırımda otururken tabancalı saldırıda ağır yaralandı, o anlar kamerada
ADANA'da, kaldırımda otururken 2 şüphelinin tabancalarla ateş etmesi sonucu vücuduna 6 kurşun isabet eden İbrahim D. (23), ağır yaralandı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Sokak kenarındaki kaldırımda oturan İbrahim D.'ye, yanına yaklaşan kimliği belirsiz 2 kişi tarafından tabancalarla peş peşe ateş edildi. Şüphelilerin kurşun yağdırdığı İbrahim D., vücuduna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan İbrahim D., kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.
Öte yandan, şüphelilerin silahlı saldırı anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.