İş yerini açarken vurulan büfeci, 16 gün sonra öldü

02 Temmuz 2022 Cumartesi 20:28
İş yerini açarken vurulan büfeci, 16 gün sonra öldü

Okan ÇALIŞKAN/ TARSUS (Mersin), ()- MERSİN’in Tarsus ilçesinde, iş yerini açtığı sırada av tüfeği ile saldırıya uğrayan Mehmet Aşık (46), 16 gün süren yaşam savaşını kaybetti.
Olay, 16 Haziran 2022 tarihinde Yarbay Şemsettin Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, büfe işletmecisi Mehmet Aşık, bir gün önce komşusu ve akrabası olan R.K. ile çocukların küfürlü kavgası nedeniyle tartıştı. Çevredekilerin araya girmesiyle tartışma kavgaya dönüşmeden bitirildi. Olayın üzerinden bir gün geçtikten sonra büfesini açan Mehmet Aşık'a, iddiaya göre, R.K. av tüfeğiyle ateş açtı. Ağır yaralanan Aşık, olay yerine gelen sağlık ekiplerince  Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan Mersin Şehir ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Mehmet Aşık, 16 gün sonra hayatını kaybetti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.