İki gündür kayıptı; enkazı kaldırılan binanın suyla kaplı bodrumunda cesedi bulundu

16 Mayıs 2023 Salı 14:06
İki gündür kayıptı; enkazı kaldırılan binanın suyla kaplı bodrumunda cesedi bulundu
HATAY'ın İskenderun ilçesinde, önceki gün evinden çıkıp, bir daha geri dönmeyen Mustafa Çavdar'ın (73), depremde yıkılan ve enkazı kaldırılan binanın su dolu bodrumunda cesedi bulundu. Çavdar'ın bölgede gezinirken suya düşmüş olabileceği değerlendiriliyor.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan, içerisinde çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği Çay Mahallesi Beş Temmuz Caddesi üzerindeki 'Pera Palas' isimli enkazı kaldırılan binanın bodrumunda sabah saatlerinde bir erkek cesedi olduğu ihbarı yapıldı. Bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Binaya ait olan bodrum kısmında biriken suyun yüzeyinde görülen cesedin çıkarılması için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Yangın merdiveni uzatılan bodrumdan cansız beden çıkarıldı. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin, önceki gün Esentepe Mahallesi'ndeki evinden çıkıp, yarım saat sonra döneceğini söyleyen ancak dönmeyen ve yakınlarının kayıp ihbarında bulunduğu Mustafa Çavdar’a ait olduğu belirlendi. Çavdar'ın bölgede gezinirken bodrumdaki suya düşmüş olabileceği değerlendirilirken, polis ekiplerinin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.