Hatay'da öldürülen av koruma memuru toprağa verildi

12 Eylül 2022 Pazartesi 11:43
Hatay'da öldürülen av koruma memuru toprağa verildi

İzzet NAZLI/HATAY, ()-HATAY'ın Defne ilçesindeki ormanda kaçak avcılar tarafından tüfekle vurularak öldürülen Hatay Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü'nde görevli av koruma memuru Mehmet Ali Koşar'in (43) cenazesi, toprağa verildi.
Ballıöz Mahallesi'ndeki ormanda kaçak avcılara karşı görev yapan Hatay Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü'nden Mehmet Ali Koşar ve mesai arkadaşı Mehmet Atıcı'ya, dün saat 09.30 sıralarında kimliği belirsiz kaçak avcılar tüfekle ateş açtı. Göğsünden vurulan Koşar, hayatını kaybetti, mesai arkadaşı ise sol bacağından yaralandı.  
Evli ve 4 çocuk babası Koşar'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, Kisecik Mahallesi'ne getirildi. Buradaki cenazeye Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürü Mustafa Tuğrul Şahin, DKMP 7. Bölge Müdürü Faruk Atmaca, Hatay Orman Bölge Müdürü Ali Özdemir, kurum müdürleri, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Koşar'ın cenazesi, namazın ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Koşar'ı öldüren şüphelileri yakalamak için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Mehmet Atıcı'nın ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.