Hafif ticari aracın öğrencilere çarptığı anlar kamerada; 3 yaralı

13 Ocak 2023 Cuma 20:28
Hafif ticari aracın öğrencilere çarptığı anlar kamerada; 3 yaralı
MERSİN'de sürücüsünün süratli olduğu hafif ticari aracın, okuldan çıkan liseli öğrencilere çarptığı kazada 3 kişi yaralanırken, o anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. 
Kaza, öğleden sonra merkez Yenişehir ilçesine bağlı Afetevler Mahallesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi önünde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 01 UB 434 plakalı hafif ticari araç, okuldan çıkan 5 kişilik öğrenci grubuna çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan 3 öğrenci, sağlık ekiplerince Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
KAZA ANI KAMERADA
Öte yandan, kaza anı ise çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde; 5 öğrencinin yolda yaya olarak ilerlerken, karşı yönden süratle gelen hafif ticari aracın çarptığı ve öğrencilerin savrulduğu anlar yer aldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.