Gidonu ayaklarıyla kontrol eden motosikletliye para cezası

05 Temmuz 2022 Salı 10:15
Gidonu ayaklarıyla kontrol eden motosikletliye para cezası
ADANA’nın Seyhan ilçesinde, arkasındaki kasaya sırtını dayayıp, ayakları ile gidonu kontrol eden Kerem C.’nin tehlikeli yolculuğu, cep telefonu kamerasına yansıdı.  Kimliği motosiklet plakasından tespit edilen Kerem C.'ye 4 bin 458 TL ceza kesildi.
Kentte D-400 yolunda motosikletle giden Kerem C.'nin gidonu ayakları ile kullanıp, trafikte tehlikeye aldırış etmemesi, başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Arkasındaki kasaya sırtını dayayarak ilerleyen Kerem C., bir süre sonra gözden kayboldu. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, plakasından Kerem C.’yi tespit edip, seyir halindeyken takibe aldı. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda durdurulan Kerem C.’ye 'ehliyetsiz araç kullanmak', 'kask takmamak', 'sigortasız araç kullanmak' ve 'seyir emniyetini ihlal etmek'ten toplam 4 bin 458 TL ceza uygulandı. Motosiklet ise çekilerek, trafikten menedildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.