Eşiyle el ele tutuşup yolun karşısına geçerken kamyonun altında kalan kadın, toprağa verildi

19 Ocak 2023 Perşembe 14:21
Eşiyle el ele tutuşup yolun karşısına geçerken kamyonun altında kalan kadın, toprağa verildi
HATAY'ın Belen ilçesinde aile sağlığı merkezinden çıkıp el ele tutuşarak yolun karşısına geçmeye çalışırken, yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden hafriyat kamyonunun altında kalıp ölen Gülşen Akyurt (51), toprağa verildi.
Belen Aile Sağlığı Merkezi'nde muayene olduktan sonra saat 12.00 sıralarında çıkıp, geldikleri otomobile doğru el ele tutuşup yürüyen Gülşen ve Mustafa Akyurt çifti, yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada araçlara yanan ışık, yeşile döndü. Sürücüsünün hareket ettirdiği 27 AOE 858 plakalı hafriyat kamyonu, çiftten Gülşen Akyurt'a çarptı. Gülşen Akyurt, kaza yerinde hayatını kaybetti. 
Gülşen Akyurt için bugün İskenderun ilçesi Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı. Namazda saf tutan eşi Mustafa Akyurt güçlükle ayakta durabildi. Kılınan namazın ardından Akyurt, gözyaşları ve dualarla Karaağaç Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.