Depremde hasar gören apartmandan hırsızlık güvenlik kamerasında

24 Mayıs 2023 Çarşamba 13:28
Depremde hasar gören apartmandan hırsızlık güvenlik kamerasında
OSMANİYE’de depremde hasar gören apartmandaki daireler ile zemin kattaki marketten hırsızlık yapan şüpheli, binanın güvenlik kamerasına yakalandı. 
Olay, 21 Mayıs günü sabah saatlerinde Fakıuşağı Mahallesi'nde meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar gören 5 katlı Murat Küçük Apartmanı'na gelen kişi, açık olan kapıdan içeri girdi. Orta hasarlı olduğu için boşaltılan dairelere ve zemin kattaki markete giren şüpheli, bulduğu değerli eşyaları çuvala doldurup, kaçtı. Evlerini kontrole gelen vatandaşlar hırsızlık olayını fark edince durumu polise bildirdi. Binanın güvenlik kamerasını inceleyen polisler, 25 yaşlarındaki erkek şüphelinin binaya giriş ve çıkış anlarını saptadı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.