Çiftçiyi takip edip, kamyonetindeki 65 bin lirayı çaldı; o anlar kamerada

07 Mart 2023 Salı 11:01
Çiftçiyi takip edip, kamyonetindeki 65 bin lirayı çaldı; o anlar kamerada
ADANA’da, bankadan 65 bin lira çeken çiftçi Mahmut Aldanma’yı (59) takip eden şüpheli, kamyonetin torpidosundaki para dolu poşeti çalarak, kaçtı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, 3 Şubat günü saat 15.30 sıralarında, Seyhan ilçesi Mekan Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftçi Mahmut Aldanma, çalıştırdığı tarım işçilerine yevmiyelerini vermek için banka şubesinden 65 bin lira çektikten sonra evine döndü. Bu sırada peşine takılan otomobil sürücüsü, Aldanma’yı takip etti. Aldanma, kamyonetini park edip, torununun yanına gitti. Bu sırada takip eden şüpheli ise kamyonetin kilitli olmayan kapısını açıp, torpidodaki para dolu poşeti çaldı. Şüpheli, daha sonra bölgeye geldiği otomobile binerek kaçtı. Bu anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Aracına döndüğünde parasının çalındığını fark eden Mahmut Aldanma, polise ihbarda bulundu. Polis, şüphelinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.