Balık tutarken suya düşüp boğulan uzman onbaşının cenazesi toprağa verildi

25 Ağustos 2022 Perşembe 19:09
Balık tutarken suya düşüp boğulan uzman onbaşının cenazesi toprağa verildi
OSMANİYE'nin Sunbas ilçesinde baraj kıyısında balık tutarken dengesini kaybederek suya düşen Uzman Onbaşı Nedim Ziyanoğlu'nun (24) cenazesi, toprağa verildi.
Olay, dün saat 17.00'de ilçedeki Mehmetli Barajı'nda meydana geldi. Ailesinin yanına izne gelen Uzman Onbaşı Nedim Ziyanoğlu, balık tutmak için gittiği barajda bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek suya düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin sudan çıkardığı Ziyanoğlu, ilk müdahalenin ardından ambulansla götürüldüğü hastanede kurtarılamadı. 
Nedim Ziyanoğlu'nun cenazesi otopsinin ardından Kadirli ilçesi Cemalpaşa Mahallesi'ndeki babaevine getirilerek helallik alındı. Ziyanoğlu'nun cenazesi daha sonra askeri tören için Kalfa Mezarlığı'na götürüldü. Törene, Osmaniye Milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu ile kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bekar olduğu öğrenilen Ziyanoğlu'nun cenazesi Sumbas İlçe Müftüsü İbrahim Akyüz tarafından kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.