Akaryakıt istasyonuna ateş açıldı: 1 ölü

22 Ocak 2023 Pazar 15:33
Akaryakıt istasyonuna ateş açıldı: 1 ölü
ADANA’da kimliği belirsiz kişi tarafından akaryakıt istasyonuna uzun namlulu tüfekle açılan ateşte markette oturan Ahmet Demir (58) hayatını kaybetti. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Olay, saat 02.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Taşçı Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Otomobille bölgeye gelen kimliği belirsiz bir kişi, uzun namlulu tüfekle rastgele ateş açıp, kaçtı. Akaryakıt istasyonunun marketinde oturan Ahmet Demir, silahtan çıkan kurşunlarla yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Demir’in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde tüfeğe ait 26 boş kovan buldu.
Şoförlük yaptığı ve dinlenmek amacıyla akaryakıt istasyonuna geldiği öğrenilen Ahmet Demir'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.
Polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.  ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.