Adana'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

22 Aralık 2022 Perşembe 10:11
Adana'da uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

ADANA'nın Karataş ilçesinde polisin uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda 7 şüpheli, gözaltına alındı.
Karataş Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçede uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı. Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından 7 şüphelinin kimliğini ve adresini belirledi. Polis, dün şafak vakti Özel Harekat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle 7 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan S.B., O.T., U.D.T., F.B., S.E., F.E. ve E.B. gözaltına alındı. Adreslerdeki aramalarda ise 350 gram esrar, 57 uyuşturucu hap, 1,22 gram eroin, 3,84 gram metamfetamin, 2,49 gram bonzai, 2 kök Hint keneviri, ruhsatsız 4 av tüfeğiyle bu silahlara ait 69 fişek ele geçirildi.
Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen şüphelilerin sorguları sürüyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.