Adana'da silah üretilen çiftlik evine baskın

05 Mart 2023 Pazar 10:16
Adana'da silah üretilen çiftlik evine baskın

Anıl ATAR-Yusuf KANTARLI/ADANA, ()-ADANA'nın Seyhan ilçesinde silah üretimi yapılan çiftlik evine baskında çok sayıda silah ile malzeme ele geçirildi, gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'ndeki bir çiftlik evinde silah üretildiği bilgisine ulaştı. Teknik ve fiziki takip başlatan polis, kurusıkı tabancaların namlularının değiştirilip, ateşli silaha dönüştürüldüğünü, ardından da satışının yapıldığını belirledi. Harekete geçen ekipler, çiftlik evine baskın yaptı. Baskında Y.E.D. ile V.C.Ö. gözaltına alındı. Operasyonda 25 ruhsatsız tabanca, 51 ucu açılmış namlu, 25 tabanca sürgüsü, 26 ateşleme tertibatı, 24 icra yay ve mili, 23 sürgü tutma pimi, 36 şarjör ile silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. 2 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.