Adana'da otomobil direğe çarptı: 1 ölü, 5 yaralı

29 Temmuz 2022 Cuma 18:07
Adana'da otomobil direğe çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
ADANA'nın Kozan ilçesinde Sebahattin Eker'in (45), kontrolünü kaybederek elektrik direğine çarptığı otomobildeki eşi Zahide Eker (45) hayatını kaybetti. Kazada sürücü ve 4 kişi de yaralandı. 
Kaza, ilçeye bağlı Boztahta Mahallesi'nde meydana geldi. Sebahattin Eker yönetimindeki 80 FV 909 plakalı otomobil, yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Sürücüyle birlikte araçta bulunan eşi Zahide Eker, Eymen Efe Eker (9), Feyza Nur Eker (16) ile yakınları Nurcan Eroğlu (43), Nuriye Başak Eroğlu (15) yaralandı. Yaralılar, özel araçlarla ve olay yerine gelen ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Zahide Eker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma, kazayla ilgili çalışma başlattı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.