50'ye yakın suç kaydı olan 3 şüpheli, polis operasyonuyla yakalandı

12 Ocak 2023 Perşembe 09:45
50'ye yakın suç kaydı olan 3 şüpheli, polis operasyonuyla yakalandı

ADANA'da 'cinayet', 'kundaklama' ve 'yaralama' dahil 50’ye yakın suç kayıtları olan Türker A. (20), İmirze A. (25) ile Yusuf E. (21), polisin şafak vakti düzenlediği operasyonla saklandıkları evde yakalandı. 
Ceyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede 'cinayet', 'kundaklama', 'yaralama' gibi suçlara karışan ve emniyette 50’ye yakın kayıtları bulunan Türker A., İmirze A. ve Yusuf E.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelilerin Yumurtalık ilçesindeki evde saklandığı belirlendi ve özel harekat polislerinin de katılımıyla şafak vakti operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 şüpheli de yakalanırken, evde yapılan aramada 2 ruhsatsız tabanca ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin, son olarak geçen yıl Nisan ayında oto galerideki Mahmut Doğan cinayetine karıştıkları öğrenildi. Şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.