Zorlu kış şartlarında tarımı sürdürenlere polis yardımı

18 Ocak 2023 Çarşamba 09:55
Zorlu kış şartlarında tarımı sürdürenlere polis yardımı
ADANA’da polis ekipleri, kış şartlarında barınma ihtiyaçlarını kurdukları çadırlarda zorlukla sağlayan tarım işçisi ailelere 120 yatak hediye etti.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘Sevgiyle Büyüyoruz’ projesi kapsamında, saha çalışması yaptı. Ekipler, kış şartlarında barınma ihtiyaçlarını kurdukları çadırlarda zorlukla sağlayan 100 tarım işçisi aileyi tespit etti. Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin talimatıyla harekete geçen ekipler, ihtiyaç fazlası 120 yatağı TIR’lara yükledi. Seyhan ilçesine bağlı Çaputçu ve Camuzcu mahallelerindeki ailelerin yaşadığı bölgeye giden polis, yatakları çadırlara taşıdı. Bu ziyaretle mutlu olan çocuklar ise polislerle hatıra fotoğrafı çektirip, oyunlar oynadı. Tarım işçisi aileler, emniyetin yardımı için ekiplere teşekkür etti. 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.