Yusuf, enkazdan 89 saat sonra kurtarıldı

09 Şubat 2023 Perşembe 21:57
Yusuf, enkazdan 89 saat sonra kurtarıldı
KAHRAMANMARAŞ'ta, depremde yıkılan binanın enkazında kalan ve isminin Yusuf olduğu öğrenilen kişi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı arama- kurtarma ekiplerince, 89 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı arama- kurtarma ekipleri, deprem bölgesindeki çalışmalarına devam ediyor. Kahramanmaraş’ta bulunan bir ekip, bir binanın enkazından ses tespit etti. Ekipler, uzun süren enkaz kaldırma çalışmalarının ardından, isminin Yusuf olduğu öğrenilen bir kişiye ulaştı. Ulaşılan depremzedenin etrafında bulunan beton bloklar titizlikle temizlendi. Depremzede, 89 saat sonra bulunduğu yerden sağ olarak çıkarıldı. İsminin Yusuf olduğu öğrenilen kişi, tedavisi için hastaneye götürüldü. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.