Yağmurda tıkanan kanalizasyonu komiser açtı

07 Kasım 2022 Pazartesi 11:48
Yağmurda tıkanan kanalizasyonu komiser açtı

ADANA'da, şiddetli yağış nedeniyle kanalizasyonum tıkandığı sokağı su bastı. Mahalleye gelen komiser ise suya girerek elindeki demir çubukla kanalizasyonu açtı.
Kentte sabah erken saatlerde etkili olan kuvvetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Seyhan ilçesi Havuzlubahçe Mahallesi 15124 Sokak'ı, kanalizasyonun tıkanması nedeniyle su bastı. Evinin önü sular altında kalan Hasip Kılıç, belediye ekiplerini aradı. Kılıç, ekiplerin gelmemesi üzerine sokağı görüntüleyip, sosyal medyadan paylaştı. Kısa süre sonra sokağa polis ekipleri geldi. Ayakkabılarını ve çoraplarını çıkarıp, suya giren komiser, elinde demir çubuk ile uzun uğraşlar vererek kanalizasyonu açtı. Bu anlar da cep telefonu kamerasıyla görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.