Türk gezginlere özel “Kore’ye seyahat yeniden başlıyor” kampanyası

06 Haziran 2022 Pazartesi 15:19
Türk gezginlere özel “Kore’ye seyahat yeniden başlıyor” kampanyası
Kore Turizm Organizasyonu, Asiana Airlines ve UcuzaBilet.com iş birliği ile 01 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında Türk gezginlerin Güney Kore’yi keşfedebilmesi amacıyla “Kore’ye seyahat yeniden başlıyor!” kampanyası başlattığını duyurdu.

Pandeminin dünya genelinde etkisinin azalması sonucu, birçok ülkenin yaptığı gibi Güney Kore de kapılarını yeniden turistlere açtı. Pandemi sonrası Güney Kore’ye Türkiye’den ilk defa gidecekleri teşvik etmek ve seyahatlerine değer-deneyim katmak amacıyla, Kore Turizm Organizasyonu, Asiana Airlines ve UcuzaBilet.com iş birliği ile “Kore’ye seyahat yeniden başlıyor!” kampanyası başlatıldı. Popüler kültürün yükselen değeri Kore Dalgası (Hallyu) hedeflenerek Türk seyahatseverlerin Güney Kore’yi yakından tanımaları, ayrıca sevdikleri K-Pop ve K-Drama kültürünü yerinde deneyimlemeleri için UcuzaBilet.com web sitesinde kişi başı 500 TL özel indirim ve uçak biletlerinde uygun fiyatlar sağlanmaya başlandı.

Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Ofisi Direktörü Hyuncho Cho, kampanya hakkında, “Pandeminin dünya genelinde azalmasıyla birlikte kapılarımızı yeniden dünya turistlerine açtığımızı müjdelemek üzere, ‘Kore’ye Seyahat Yeniden Başlıyor!’ kampanyası düzenledik. Türkiye’deki seyahatseverlerin K-Pop’un ışıltılı dünyasını deneyimlemeleri, K-Drama’nın sahne aldığı yerleri-mekanları keşfedebilmeleri ve K-Culture yani Kore kültürünü yerinde deneyimlemeleri için uçak biletlerinde kullanabilecekleri kişi başı 500 TL özel indirim imkanı sunmaya başladık. Ayrıca, Asiana Havayolları da özel indirim fırsatları sunuyor. Böylelikle Kore kültürüne ilgi duyan Türkiye’deki seyahatseverlere Güney Kore’de en güzel deneyimleri yaşamaları için de bir fırsat vermiş olduk" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.