Samandağ'da 5 katlı binanın enkazında 2 vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı

08 Şubat 2023 Çarşamba 19:09
Samandağ'da 5 katlı binanın enkazında 2 vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı
KAHRAMANMARAŞ merkezli iki depremde Hatay'ın Samandağ ilçesinde 5 katlı bir bina enkaza döndü. Binada arama- kurtarma çalışmaları sürerken, depremin üzerinden geçen yaklaşık 56 saat sonra 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin vurduğu Hatay'ın Samandağ ilçesinde 5 katlı bir bina yıkıldı. Enkaza dönen binada, arama- kurtarma çalışması başlatıldı. Ekiplerin zaman zaman 'Sesimizi duyan var mı?' diye bağırdığı enkazda iş makineleriyle büyük betonlar kaldırıldı. Ekiplerce yapılan çalışmalarda, depremden 56 saat sonra 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Enkazdaki vatandaşların yakınları çevrede umutlu bekleyişini sürdürürken, arama- kurtarma çalışmaları da devam ediyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.