Osmaniye’de enkazdan çıkan düğün albümü yürek burktu

10 Şubat 2023 Cuma 13:06
Osmaniye’de enkazdan çıkan düğün albümü yürek burktu
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremin vurduğu 10 ilden Osmaniye'de arama kurtarma çalışmaları devam ederken, enkazdan çıkan düğün fotoğrafı albümleri, oyuncaklar yürek burktu.
​326 binanın yıkıldığı, 877 kişinin hayatını kaybettiği, 2 bin 300 kişinin de yaralandığı Osmaniye'de hem arama kurtarma hem de enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Eser Mahallesi'nde yerle bir olan 10 katlı Çomu Plaza'da onlarca insanın cansız bedeni çıkarıldı. Enkazda başka kimse kalmadığı saptanınca arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldı. Ardından da enkaz kaldırma çalışmaları başladı. Aynı bölgede termal cihazlarla ısı saptanan enkazda da hummalı bir çalışma yapılıyor. Fransız ekiplerin de katıldığı çalışmalar sırasında enkazdan çıkartılan düğün albümleri, kitap ve oyuncaklar ise görenlerin yüreğini burktu. Eşyalar bahçede öbek öbek toplanıp, aile yakınları tarafından alınması bekleniyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.