İskenderun'da 41 saat sonra gelen mutluluk

07 Şubat 2023 Salı 22:00
İskenderun'da 41 saat sonra gelen mutluluk
HATAY'ın İskenderun ilçesinde Ferhat Gökçeoğlu, depremde yıkılan bir apartmanın enkazından 41 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Gökçeoğlu'nun kurtarılması çalışmasına katılan kardeşi ve ailesi ise sevinç gözyaşları döktü.
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem İskenderun'da da yıkıma yol açtı. Deprem nedeniyle Paç Meydanı'nda yıkılan binalarda arama- kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar sırasında 5 katlı bir binanın enkazından Ferhat Gökçeoğlu, 41 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Gökçeoğlu, enkazından üzerinden vatandaşların yardımıyla indirilerek ambulansa alındı. Ardından da hastaneye kaldırıldı. Gökçeoğlu'nun kurtarılması sırasında çalışmalara katılan kardeşi ise ''Kardeşimi ben kurtardım'' diyerek yakınlarına sarıldı. Yakınları da 41 saat sonra gelen mutluluk nedeniyle sevinç gözyaşı döktü. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.