Havalar ısındı, Mersin'de sahiller hareketlendi

18 Mayıs 2023 Perşembe 09:34
Havalar ısındı, Mersin'de sahiller hareketlendi
DOĞU Akdeniz'in önemli turizm merkezlerinden Mersin'de, sahiller, sıcak havadan bunalan yerli ve yabancı turistlerle doldu.
Hava sıcaklığının 32, deniz suyu sıcaklığının ise 22 dereceyi bulduğu Mersin’de Susanoğlu, Yapraklı Koy, Narlıkuyu, Akkum, Ayaş ve Kumkuyu plajları hareketlendi. Bölgede yazlığı olan yerli ve yabancı turistler ile Akkuyu Nükleer Santrali çalışanı Ruslar ve kent sakinleri koylara akın etti. Kimi tatilciler denize girerek serinlerken kimileri ise şezlonglarında uzanarak güneşin keyfini çıkardı.
Bölgede yoğunluğun arttığını belirten Kızkalesi Mahallesi Muhtarı Murat Kale, “Turizm sezonunun yaklaşması ile bölge canlandı. Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımız Kızkalesi’ne akın etmeye başladı. Özellikle bölgede bulunan yabancı uyruklu vatandaşlar ve afet bölgesinden gelen depremzedeler yoğunlukta. Deniz suyu çok güzel, hava çok güzel. Turizm sezonunun Kızkalesi’ne katma değer katacağına inanıyorum. Çok iyi bir sezon geçireceğimizi ümit ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı Kızkalesi’ne davet ediyorum” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.