Hatay’da Ali İsmail Korkmaz’ın ailesini ziyaret eden Sezen Aksu, yeğenine küpesini hediye etti

10 Mart 2023 Cuma 16:29
Hatay’da Ali İsmail Korkmaz’ın ailesini ziyaret eden Sezen Aksu, yeğenine küpesini hediye etti
HATAY’da deprem bölgelerindeki yardım çalışmalarına katılan sanatçı Sezen Aksu, 2013 yılında ‘Gezi Parkı Eylemleri’ sırasında Eskişehir’de öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın (19) ailesinin Antakya’daki evini ziyaret etti. Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ile sohbet eden Aksu, yeğeni 10 yaşındaki Ali Yusuf’a kulağındaki küpeyi ve tabletini hediye etti.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’ın Antakya ilçesine gelen birçok isim de yardım çalışmalarına destek veriyor. Bu kapsamda bir süredir ilçede bulunan ve yardım çalışmalarına destek veren sanatçı Sezen Aksu, dün 2013 yılında ‘Gezi Parkı Eylemleri’ sırasında Eskişehir’de darbedilerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın ailesinin evini ziyaret etti. İlçeye bağlı Ekinci Mahallesi’nde bulunan Korkmaz ailesinin evine gelen Aksu, Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz ile uzun süre sohbet etti. Aksu daha sonra Korkmaz’ın ağabeyi avukat Gürkan Korkmaz’ın çocukları Ali Yusuf ve 3 aylık Barış Umut’u sevdi. Barış Umut’u kucağına alıp şarkı söyleyen Aksu, kulağındaki küpeyi ve tabletini Ali Yusuf’a hediye etti. Aksu daha sonra Korkmaz ailesiyle vedalaşıp evden ayrıldı.
‘ÇOK SAMİMİ VE İÇTEN BİR ZİYARETTİ’
Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, ​ziyaretin ardından ’ya konuştu. Korkmaz, ilk olarak depremde yaşadıkları korkuyu anlattı. Deprem gecesini unutamadıklarını söyleyen Korkmaz, o an sağ çıkacaklarına inanmadığını, fakat kurtulduklarını söyledi. Depremde eltisinin oğlu ve hamile eşini kaybettiklerini dile getiren Korkmaz, hayatı boyunca böyle büyük bir felakete şahit olmadığını belirtti. Birçok kişinin bu zorlu günlerde evini ziyaret ettiğini kaydeden Korkmaz, “Dün de Sezen Aksu geldi. 2 saat boyunca oturduk. Çok güzel bir sohbet ettik. Torunlarıma şarkı söyledi. Kulağındaki küpeyi torunuma verdi. Torunum, 'Sezen Abla kulağımdaki küpe evimizde kaldı. Bulamadım' deyince hemen verdi küpesini. Tabletini de hediye etti. Çok samimi, çok içtendi. Ağladık, tebessüm ettik. 10 gündür buradaymış ama kimseye haber vermemiş. Söz verdi, yemeğe gelecek ve burada kalacak” dedi.
‘KÜPEYİ HİÇ ÇIKARMAYACAĞIM’
Sezen Aksu’nun hediye ettiği küpeyi sağ kulağında taşıyan Ali İsmail Korkmaz’ın yeğeni Ali Yusuf Korkmaz ise “Sezen Aksu, buraya geldi. Bizimle çocuk olup, sohbet edip, çok iyi davrandı. Tabletini ve küpesini bana verdi. Böyle sanatçıların bu dönemde çok büyük bir etkisi var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu küpeyi hiç çıkarmayacağım” diye konuştu.
Ali İsmail Korkmaz’ın ağabeyi avukat Gürkan Korkmaz ise çok sayıda değerli ismin evlerini ziyaret ettiğini belirterek, “Sezen Aksu, Mert Fırat, Elvan Odabaşı, Tuğba Özay gibi birçok isim ziyaret etti. Dün de Sezen Aksu geldi” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.