Enkazdan 88 saat sonra kurtarılan Murat: Çok susadım ağabey

09 Şubat 2023 Perşembe 23:07
Enkazdan 88 saat sonra kurtarılan Murat: Çok susadım ağabey
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremin vurduğu Osmaniye'de yıkılan Metin Tamer Sitesi'nin enkazından Murat Babaoğlu (25), 88 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Babaoğlu'nun kurtarma ekiplerine ilk sözleri, "Ben Murat, çok susadım ağabey" oldu.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde yıkımın yaşandığı Osmaniye'de, Adnan Menderes Mahallesi'ndeki Metin Tamer Sitesi'ndeki 8 katlı iki blok enkaza döndü. Enkazda arama- kurtarma çalışmaları başlatıldı. Ekiplerin bugün sürdürdüğü çalışmalarda depremden 88 saat sonra Murat Babaoğlu'na sağ olarak ulaşıldı. Babaoğlu, enkazın içerisinden ekipler tarafından çıkartıldı. Babaoğlu'nun kendisine kurtaran ekibe ilk sözleri "Ben Murat, çok susadım ağabey" oldu. Ekiplerin binada arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.