Enkazda kalan 'Çitos' için arama-kurtarma çalışması

14 Şubat 2023 Salı 13:52
Enkazda kalan 'Çitos' için arama-kurtarma çalışması
HATAY'da, 10 katlı binanın enkazında kalan 'Çitos' isimli kedinin kurtarılması için arama- kurtarma çalışması başlatıldı. Enkazdan cihaz ile nabız alan ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.
Hatay'ın Antakya ilçesindeki 11 katlı Atilla Eren Apartmanı, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkıldı. Harun ile Sinem Kılıç'ın 'Çitos' isimli kedileri de enkaz altında kaldı. Harun Kılıç'ın annesi, 'Çitos'un enkazda olduğunu fark edip, dışarı çıkması için defalarca seslendi. Ancak 'Çitos', enkazdan çıkmayıp, içine girdi. Kedinin ölmediğini düşünen ailenin ihbarıyla enkazda arama- kurtarma çalışması başlatıldı. Sismik akustik dinleme cihazı ile enkazı dinleyen ekipler, nabız alınca termal kamerayı devreye soktu. Ekiplerin enkazdaki çalışmaları sürüyor.
CHRISTIAN ATSU VE TANER SAVUT'UN OLDUĞU REZİDANS ENKAZINDA ÇALIŞMA
Öte yandan Atilla Eren Apartmanı'nın hemen yanında bulunan ve enkazında Hataysporlu futbolcu Christian Atsu ile sportif direktör Taner Savut'un bulunduğu Rönesans Rezidans'ın enkazında da çalışmalar sürdürülüyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalarda, henüz 2'sine de ulaşılamadı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.