Depremde marketini, evini kaybetti ama sokak hayvanlarını unutmadı

11 Şubat 2023 Cumartesi 13:44
Depremde marketini, evini kaybetti ama sokak hayvanlarını unutmadı
KAHRAMANMARAŞ merkezli 2 büyük depremin vurduğu Hatay'da marketini ve evini kaybeden Halil Berberoğlu, sokak hayvanlarını unutmadı. Altınözü'ne gönderilen yardım TIR'ında mamaları gören Berberoğlu, paketleri alıp, ilçe merkezindeki sokak hayvanlarını besledi.
Türkiye'yi yasa boğan ve 10 ili etkileyen depremler, binlerce kişiyi evsiz bırakırken, sokak hayvanlarını da vurdu. Hatay'ın Altınözü ilçesinde sahibi olduğu marketi ve evini kaybeden Halil Berberoğlu, sürekli bakıp yemek verdiği can dostlarını unutmadı. Ailesinde can kaybı olmadığını belirten Berberoğlu, "Hayvanlar bizim mahallenin. Her gün et tavuk bulurdum, dağıtırdım. Hepsi beni tanır" dedi.
6 gündür dışarıda kaldıklarını belirten Berberoğlu, "Dün TIR geldi. Fenerbahçe'nin TIR'ıydı, oradan bayağı bir mama çıktı. Oradan aldım geldim, köpeklere dağıttım. Bütün hayvanlara dağıttım. Hepsi depremde korkmuş, benden bile kaçıyordu" diye konuştu.
Berberoğlu, mama verdiği hayvanları sevmeyi de ihmal etmedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.