Coşkun ailesi toprağa verildi, kedileri de birlikte gömüldü

11 Şubat 2023 Cumartesi 18:30
Coşkun ailesi toprağa verildi, kedileri de birlikte gömüldü
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremde yıkılan Adana’daki Alpargün Apartmanının enkazından çıkartılan anne- baba ve çocukları Kozan’da toprağa verildi. Depremde aile birlikte ölen kedileri Tayin de mezarın başucuna gömüldü.
Adana’nın merkez Çukurova ilçesindeki Alpagün Apartmanında hayatını kaybeden mühendis Bekir Coşkun, öğretmen eşi Azize Dağlı Coşkun ve oğulları ziraat mühendisi Tahsin Can Coşkun’un cenazeleri Kozan ilçesine getirildi. Hacıbeyli Mezarlığı’na getirilen aile için cenaze namazı kılındı. Bu sırada aile birlikte ölen kedileri Tayin de bir kutuda tabutların üzerinde bekletildi. Kılınan cenaze namazlarının ardından ailenin cenazeleri yan yana defnedildi. Kedi Tayin de Bekir Coşkun’un mezarının başucuna gömüldü. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.