Adana'da enkazda kalan öğretmen çift ve 3 kızı toprağa verildi

10 Şubat 2023 Cuma 15:42
Adana'da enkazda kalan öğretmen çift ve 3 kızı toprağa verildi

Ali KADI/ NİĞDE, ()- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde, Adana'da bina enkazında kalan öğretmen çift Tayfun (37) ile Ayşe (37) Aydoğan, çocukları Fatma (10), Feyza (7) ve Sıla'nın (3) cenazeleri, memleketleri Niğde’de toprağa verildi. 
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin vurduğu Adana'da, Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki Zeray Apartmanı'nın enkazında kalan öğretmen Tayfun Aydoğan ile meslektaşı olan eşi Ayşe Aydoğan ve çocukları Fatma, Feyza, Sıla Aydoğan hayatını kaybetti. Ailenin cenazeleri, memleketleri Niğde'nin Çamardı ilçesine bağlı Mahmatlı köyünde getirildi. 5 kişilik aile, köy mezarlığında yan yana açılan mezarlarda toprağa verildi. Aileden geri, 3 çocuğun geçen eğitim- öğretim yılı sonunda aldıkları karneleriyle çektirdikleri fotoğraf kaldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.