83'üncü saatte gelen mucizenin adı 'Eymen'

09 Şubat 2023 Perşembe 19:55
83'üncü saatte gelen mucizenin adı 'Eymen'
HATAY'da bulunan apartman enkazında yapılan kurtarma çalışması sırasında, 3 yaşındaki Eymen, depremden 83 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ASKİ ekipleri ve Moldava'dan gelen ekibin Hatay'da yaptıkları çalışma sonrası 3 yaşındaki Eymen enkazdan sağ olarak enkazdan kurtarıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş bu anları paylaşarak, "Hatay'da ASKİ ekiplerimiz Moldova'dan gelen ekiple el ele vererek 83. saatte 3 yaşındaki Eymen'i kurtardı" dedi.
EGM: EKİPLERİMİZ MİNİK YAVRUMUZ VE ANNESİNİ ENKAZDAN ÇIKARDI
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Twitter hesabından yapılan paylaşımda, bir kız çocuğu ve annesinin kurtarılma anları paylaşılarak, "83 saat sonra... Minik yavrumuz ve annesi, bomba uzmanı polislerimizin de arasında olduğu kurtarma ekibi tarafından enkazdan çıkarıldı. Birlikte güçlüyüz Adıyaman" denildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.