136 ve 137'nci saatte gelen 2 mucize

11 Şubat 2023 Cumartesi 21:55
136 ve 137'nci saatte gelen 2 mucize
HATAY'ın Antakya ilçesinde, depremde yıkılan binanın enkazında kalan 6 yaşındaki Mehmet depremden 137 saat sonra, başka bir binanın enkazından ise Mehmet Sözer (57) 136 saat sonra sağ kurtarıldı.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem bölgesindeki arama- kurtarma çalışmaları sürdürülüyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde yıkılan iki binanın enkazında çalışma yaptı. Ekipler, depremden 136 saat sonra Mehmet Sözer’i sağ kurtardı. Mehmet Sözer’in yakınları sevince boğulurken, oğlu, "Baba buradayız, hepimiz buradayız" diyerek sedyedeki babasına seslendi.
Yıkılan binaya 20 metre uzaklıktaki bir başka binada yapılan çalışmada ise 6 yaşındaki Mehmet isimli çocuk 137 saat sonra kurtarıldı. 2 kişinin kurtarılması enkazların bulunduğu alanlardakilere büyük mutluluk yaşattı. 2 kişi hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.