ADANA SEYHAN'DA İKİ ARKADAŞ ARASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

Olay, saat 12.30 sıralarında Mavi Bulvar Caddesi üzerinde meydana geldi.

21 Şubat 2022 Pazartesi 13:30
ADANA SEYHAN'DA İKİ ARKADAŞ ARASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

  Adana’da alacak verecek meselesinden dolayı hareket halindeki otomobilde tartışan iki kişi birbirini vurup ,olaya müdahale etmek isteyen polise de ateş etti.

 İddaya göre, aralarında alacak verecek meselesi olan Abdullah k. ile Adnan A. Konuyu konuşmak için buluştu. İki şahıs otomobile binerek aralarında tartışma başladı. Otomobil mavi bulvar baraj lisesi civarına geldiği sırada tartışma büyüyünce şahıslardan biri tabancasını diğeri pompalı tüfeğini çekerek birbirlerine ateş etti.

 Olay yerine gelen ekipler, şahıslara teslim olmasını istedi. Ancak şahıslar, polisin "teslim olun" anonsuna ateşle karşılık verip kaçmaya çalıştı. Polis bunun üzerine otomobile operasyon düzenledi. Polis operasyonda iki kişiyi  yaralı olarak yakaladı.

Olayı gören vatandaşlar polisi aradı. Çok sayıda polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti.

Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma yapıyor.

Anahtar Kelimeler:
HaberAdanaSondakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.