Sepaş Enerji’den Geyve’ye yeni Müşteri Hizmetleri Merkezi

03 Haziran 2022 Cuma 13:09
Sepaş Enerji’den Geyve’ye yeni Müşteri Hizmetleri Merkezi
Geyve’deki Sepaş Enerji Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni adresine geçiyor. 6 Haziran Pazartesi günü açılacak yeni Müşteri Hizmetleri Merkezi, sağlık önlemleri ve hızlı işlem olanaklarıyla hizmet verecek.

Sepaş Enerji’nin Geyve’deki yeni Müşteri Hizmetleri Merkezi’nin adresi, Tepecikler Mahallesi’ne bağlı Konyalı Alibey Caddesi üzerindeki 142/A numaralı bina olacak. Geyvelilerin hızlı ve konforlu biçimde hizmet alabilecekleri Müşteri Hizmetleri Merkezi’nde tüm sağlık önlemleri eksiksizce uygulanacak.

ABONELİK İŞLEMLERİ EVDEN ÇIKMADAN YAPILABİLİYOR

Müşteriler, abonelikleriyle ilgili tüm işlemlerini fiziksel olarak müşteri hizmetleri merkezlerini ziyaret etmeden de dijital kanallar aracılığıyla gerçekleştirebiliyor. Sepaş Cebinde mobil uygulaması, https://www.sepas.com.tr/ web sitesinde bulunan online işlemler menüsü, 444 5 186 telefon numaralı çağrı merkezi veya e-Devlet platformu aracılığıyla günün her saati abonelik işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.