AKIL VE ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI

Turnuvaların amacı, öğrencilerin yetenek ve becerilerini farkedip bu alanlarda ilerleyebilmeleri konusunda önemli bir yer almaktadır. Kişisel tanımanın bu yaşlarda oldukça önemli olduğu gerçeği bu ve bunun gibi aktivitelerin sıklığını artırmamız gerekliliğini göz önüne seriyor.

01 Mart 2022 Salı 11:57
AKIL VE ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI

 2021-2022 eğitim öğretim yılında 'Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası' il yarışmalarına başlandı. Turnuvaların amacı, öğrencilerin yetenek ve becerilerini farkedip bu alanlarda ilerleyebilmeleri konusunda önemli bir yer almaktadır. Kişisel tanımanın bu yaşlarda oldukça önemli olduğu gerçeği bu ve bunun gibi aktiviteleriin sıklığını artırmamız gerekliliğini göz önüne seriyor.

Osmaniye merkez ilçede Hasan Yiğit Silbıyık ‘Mangala’, Zeynep Altuner ‘Q-Bitz’, Utku Eroğlu ‘Pentago’, Gülsuna Çakmak ‘Equilibrio’, Berkay Ata Sümbül ‘Küre’, Kayra Koçak ‘Pentago’, Ömer Asaf Namaz ‘Mangala’, Muhammet Berkehan Panavur ‘Reversi’, Buğra Çoban ‘Kulami’ ve Bünyamin Dağ ‘Küre’ oyunlarında birinci oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.