TÜRKİYE, ABD'DEN SONRA İKİNCİLİĞE YERLEŞTİ.

ABD Think Tank Heritage Foundation Raporu'nda Türkiye hakkında övgü dolu sözler sarf edildi. Raporda yer alan ifadelerde 'Türkler hızla silah üreterek birçok ülkeyi kendine bağımlı hale getiriyor. Türkiye tam 16 ülkeye askerlerini yerleştirerek Rusları ve İngilizleri solladı. Türkler Dünyadaki askeri üs sayısı bakımından ABD'den sonra ikinciliğe yerleşti.' denildi.

09 Aralık 2021 Perşembe 12:36
TÜRKİYE, ABD'DEN SONRA İKİNCİLİĞE YERLEŞTİ.

ABD Think Tank Heritage Foundation Raporu'nda Türkiye ile ilgili dikkat çeken ayrıntıya yer verildi.

AB ve NATO ülkeleri, İHA ve SİHA'ları için sipariş vermeye devam ederken Türkiye'nin savunma alanındaki başarısı ABD'nin de gözünden kaçmadı.

TÜRKİYE, ABD'DEN SORNA İKİNCİLİĞE YERLEŞTİ

ABD Think Tank Heritage Foundation Raporu'nunda Türkiye ile ilgili şu ifadeler yer aldı;

''Türkler hızla silah üreterek birçok ülkeyi kendine bağımlı hale getiriyor. Türkiye tam 16 ülkeye askerlerini yerleştirerek Rusları ve İngilizleri solladı.Türkler Dünyadaki askeri üs sayısı bakımından ABD'den sonra ikinciliğe yerleşti.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.