CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KATAR'DA RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından Emirlik Divanı'nda resmi törenle karşılandı.

07 Aralık 2021 Salı 12:26
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KATAR'DA  RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte dün Katar'ın başkenti Doha'ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamad Uluslararası Havaalanı'nda Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mehmet Mustafa Göksu ve Katar-Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanı Piyade Kurmay Albay Bilal Çokay tarafından karşılandı.

RESMİ TÖRENLE KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye - Katar Yüksek Stratejik Komite 7. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Katar’da resmi törenle karşılandı. İki lider tören kıtasını selamladıktan sonra görüşmeleri gerçekleştirmek üzere içeri geçti.

TÖRENE KİMLER KATILDI

Törende, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da yer aldı.

BAŞ BAŞA GÖRÜŞECEKLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye - Katar Yüksek Stratejik Komite 7. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Doha’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile ikili görüşme gerçekleştirdi. 

ANLAŞMALAR İMZALANACAK

İki lider, Yüksek Strateji Komitesi 7.Toplantısına başkanlık edecek. Burada da önemli konular değerlendirilecek ve önemli anlaşmalara imza atılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.