Zorkun’daki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması

06 Temmuz 2022 Çarşamba 09:44
Zorkun’daki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması
OSMANİYE Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Zorkun Yaylasındaki cadde ve  sokaklarda asfaltlama ve tesviye çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin en büyük yaylalarından biri olan ve bölge illerinden gelen vatandaşlarla birlikte yaz aylarında nüfusu yaklaşık yüz bine ulaşan Zorkun Yaylası'nda, belediye hizmetleri hız kazandı.
Yayla sezonunun başlaması ile Zorkun Yaylası'nda asfalt çalışmaları sürüyor. Belediye Fen işleri Müdürlüğü ekiplerince tespit edilen cadde ve  sokaklarda asfaltlama ve tesviye işlemleri kurban bayramı öncesinde tamamlanacağı belirtildi. Sürdürülen asfalt çalışmaları ise vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Kadir Kara, “Yayla sezonunun açılması ile beraber Zorkun’daki hizmetlerimize ağırlık verdik. Sezon boyunca Zabıta, Temizlik, İlaçlama ve İtfaiye hizmetleri verdiğimiz yaylamızda kış aylarında meydana gelen yoğun yağış nedeniyle bozulan yollarımızı tesviye edip asfaltlama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bayram öncesi Zorkun’daki çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.  ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.