Zeydan Karalar, Karataş’ta halkla buluştu

16 Ocak 2023 Pazartesi 13:12
Zeydan Karalar, Karataş’ta halkla buluştu
ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Karataş ilçesinde çok sayıda mahalleyi ziyaret edip sorunları birinci ağızdan dinledi, muhtarlarla, vatandaşlarla, üreticilerle, esnafla bir araya geldi.
İlçedeki Damlapınar, Ataköy, Tuzkuyusu, Hasırağacı, Tuzla, Tabaklar, Karagöçer, İnnepli Hüyüğü, Kapı, Çavuşlu, Meletmez, Dolaplı, Hacıhasan, Kiremitli, İsahacılı, Kırhasan, Terliksiz mahallerinde halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar, ihtiyaçları ve problemleri dinledi, yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi. 
İYİ YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Adana’nın bütün mahallelerinde olan biteni, yapılanları, eksikleri bildiğini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, hayatın doğal akışında yeni oluşan ihtiyaçların da farkında olduğunu belirtti. Adana Büyükşehir Belediyesi’nde ekonomik bir mucizeye imza attıklarını, devasa hizmetleri borçlanmadan yapabilir hale geldiklerini anlatan Başkan Zeydan Karalar, Adana’yı iyi yönetmeye devam edeceklerini ve sorunları daha da azaltacaklarını söyledi.
SORUNLARI ÇÖZMEK BİZE NASİP OLDU
Halkla her fırsatta bir araya geldiğini, vatadaşa seçimden seçime giden bir belediye başkanı olmadığını kaydeden Karalar, Adana’nın dört bir yanında 40-50 yıllık sorunları çözmenin, hemşehrilerine hizmet ediyor olmanın mutluluğunu yaşadığını vurguladı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.