Zeydan Karalar: Eli öpülesi gazimize saldırı kabul edilemez

24 Haziran 2022 Cuma 12:06
Zeydan Karalar: Eli öpülesi gazimize saldırı kabul edilemez
ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, trafikte tartıştığı özel halk otobüsü şoförü tarafından darp edilen ve ağzı yüzü kan içinde kalan engelli Kıbrıs Gazisi 69 yaşındaki Kasım Aydın’ı evinde ziyaret etti. 
Gazi Kasım Aydın'a geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Zeydan Karalar, “Şehitlerimize, gazilerimize ne yapsak borcumuzu ödeyemeyiz. Bir gaziye yapılan saldırıyı kabul etmemiz, affetmemiz mümkün değildir. Saldırıyı yapan şahıs gerekli cezayı alacaktır. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz konusunda son derece hassas davranılması gerekmektedir. Özel Halk Otobüsü şoförü, sizin elinizi öpmesi gerekirken darp ediyor. Şiddetin her türlüsüne karşıyız ama büyüklerimize, gazilerimize uygulanan şiddete karşı çok daha hassas olunması gerekiyor. Belediye olarak verebileceğimiz en ağır cezayı vereceğiz. Sizin hakkınızı ödememiz mümkün değil” dedi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.