Zeydan Karalar: Maratonda 389 bin 250 lira ödül dağıtılacak

06 Ocak 2023 Cuma 15:49
Zeydan Karalar: Maratonda 389 bin 250 lira ödül dağıtılacak

Yusuf KANTARLI-Can ÇELİK/ ADANA, ()-ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası 5 Ocak Adana Kurtuluş Yarı Maratonu'nda 389 bin 250 lira ödül dağıtılacağını söyledi.
Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü anısına ‘İkinci Yüzyılın Birinci Koşusu’ sloganıyla gerçekleştirilecek olan 13’üncü Uluslararası 5 Ocak Adana Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu 8 Ocak Pazar günü yapılacak. Koşu öncesi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Karalar, 13’üncü Uluslararası 5 Ocak Adana Kurtuluş Maratonu’nun kentin tanıtımında önemli rol oynadığını söyledi. Karalar, "Adana, Türkiye’de ve dünyada daha çok tanınan ve ilgi çeken ve turist çeken bir kent haline geldi. Her yıl düzenlenen Altın Koza Film Festivali, Lezzet Festivali, Portakal Çiçeği Karnavalı gibi birçok kültür etkinliğimiz Adamamızı tanıtan etkinliklerdir” dedi.
‘2 BİN 500’ÜN ÜZERİNDE KATILIM OLACAK’
Koşuya katılımların her yıl arttığını belirten Karalar, “Bu yıl 2 bin 500’ün üzerinde katılımcı olacak.  Koşuda 389 bin 250 lira ödül dağıtılacak. Sporcularımızın sakatlanma riskine karşı sağlıkçılarımız görevde olacak. Etkinliğimizin her yıl olduğu gibi bu yılda iyi geçeceğine inanıyorum" dedi. ()

-GÖRÜNTÜLÜ

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.