Yüreğir’de gençler yaz tatilini kurslarla geçiriyor

05 Temmuz 2022 Salı 16:17
Yüreğir’de gençler yaz tatilini kurslarla geçiriyor
YÜREĞİR Belediyesi’nin kültürevleri ve gençlik merkezlerinde açtığı yaz kurslarına katılan gençler vakitlerini dolu dolu geçiriyor.
Yüreğir Belediyesi kültürevlerinde her yaşa yönelik ücretsiz verilen hobi, meslek, spor ve beceri kursları yılın 12 ayı kesintisiz devam ediyor. Her biri okul niteliğinde olan 10 kültürevinden 7’den 70’e her yaştan insan yararlanıyor. Yaz tatili ile birlikte gençlere yönelik özel kurslar da düzenleyen Yüreğir Belediyesi, Çetin Topçuoğlu, Mevlana, Ahmet Yesevi, Yunus Emre, Mehmet Akif Ersoy, Ulubatlı Hasan, Fatih Terim, Murat Göğebakan, Doğankent ve Havutlu kültürevlerinin yanı sıra Cumhuriyet Gençlik Merkezi’nde gençleri ağırlıyor.
Gençleri sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmayı hedeflediklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Kültürevlerimizde her yaştan insanımıza yönelik kurslarımız yıl boyu kesintisiz devam ediyor. Yaz tatili ile birlikte gençlik merkezlerimiz ve kültürevlerimizde ayrıca yaz kursları da düzenliyoruz. Spordan sanata, eğitimden hobi ve yetenek kurslarına kadar birçok alanda açtığımız kurslarımızda gençlerimiz bu merkezlerimizden istifade ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak gençlerimizi geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlıyoruz” dedi.
Gençler arasında dayanışmanın, kardeşliğin, iletişimin güçlenmesi ve kendilerini ifade etmeleri için yaz kurslarının büyük bir fırsat olduğunun altını çizen Başkan Kocaispir, gençleri ücretsiz kurslara katılmaya davet etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.