Yüreğir’de düğün fotoğrafları için plato kuruldu

11 Ocak 2023 Çarşamba 11:44
Yüreğir’de düğün fotoğrafları için plato kuruldu

YÜREĞİR Belediyesi, gelin ve damatlar için fotoğraf platosu kurdu. Yeni evlenen çiftler en mutlu günlerini özel çekim alanlarında verdikleri pozlarla ölümsüzleştiriyor.
Yüreğir Kültür Merkezi’nde bulunan Evlendirme Memurluğu bahçesine en güzel düğün fotoğrafı için sokak sokak gezen, parklarda doğal pozlar vermek için çaba sarf eden çiftler için fotoğraf çekim platosu kuruldu. Evlendirme Memurluğuna başvuran çiftler, nikah masasında hayatlarını birleştiren o imzayı attıktan sonra en mutlu günlerini özel olarak hazırlanan fotoğraf çekim platosunda çektirdikleri birbirinden renkli fotoğraflarla ölümsüzleştiriyor. 7 sahneden oluşan platoda doğal, kaliteli ve estetik fotoğraflar çektiren çiftler, özel günlerini daha da anlamlı kılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Makina İkmal Müdürlüğü ekiplerinin birlikte hazırladıkları platoyu gezen Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, işçilerle fotoğraf çektirdi. Başkan Kocaispir, “Yeni evlenen çiftlerimiz için biz de aşkla çalışıyoruz. Çok güzel fotoğraf çektirme alanları çiftlerimizi bekliyor” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.