Yüreğir’de asfalt hamlesi

04 Temmuz 2022 Pazartesi 14:11
Yüreğir’de asfalt hamlesi
YÜREĞİR Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçede başlattığı yol hamlesi aralıksız devam ediyor. 3 yılda 261 bin ton sıcak asfalt döken Yüreğir Belediyesi, ilçeyi karayolları standardında kaliteli asfaltla buluşturuyor.
Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 asfalt kaplama, 2 stabilize, 3 yama ve 1 parke onarım olmak üzere 8 ekiple haftada 10 ayrı mahallede sıcak asfalt, bakım onarım ve yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Bir taraftan görev alanı sokaklarda bakım, onarım ve iyileştirme çalışmaları yapan ekipler bir taraftan da imarda yol olarak gözüken ancak kapalı olan yolları hizmete açıyor.
Akarcalı Mahallesi’nin ardından son olarak Atakent Şehit Serdar Kazar Sokak ve okullar bölgesinde asfalt kaplama çalışmalarını tamamlayan ekiplerin Yeniköy, Düzce ve 19 Mayıs mahallelerinde sıcak asfalt, bakım onarım ve yenileme çalışmaları sürüyor. Şehit Erkut Akbay’da parke taşı döşeme, Denizkuyusu Mahallesi’nde ise zemin hazırlık çalışmaları yapılıyor.
Mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma yaptıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yüreğir’de asfalt atağımız hız kesmeden devam ediyor. İlçemizin birçok noktasında sıcak asfalt, sathi kaplama, kaldırım ve parke çalışmaları yapan ekiplerimiz, merkeze uzak mahallelerimizde de hizmet ağını her geçen gün artırarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyor. Özellikle Adana sıcağında büyük bir özveriyle çalışan ekiplerimizi kutluyor, kolaylıklar diliyorum. Yüreğir'i yollarıyla, parklarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçeye dönüştürme hedefiyle var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.