Yüreğir'de ibadethaneler temizleniyor

18 Ağustos 2022 Perşembe 12:51
Yüreğir'de ibadethaneler temizleniyor
YÜREĞİR Belediyesi, ilçede bulunan yaklaşık 250 ibadethanede rutin temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Cami, mescit ve cemevlerindeki temizlik çalışmalarıyla vatandaşlar daha sağlıklı bir ortamda ibadet etme imkanı buluyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve temiz koşullarda gerçekleştirebilmeleri için ilçedeki cami, cemevi ve mescitlerin temizlik çalışmalarını düzenli olarak sürdürüyor. İbadethane temizliğinde kullanılan deterjanların zararlı kimyasallar içermemesine de dikkat ediliyor. Ortama uygun hoş kokulu ürünlerle temizlenen ibadethanelerde vatandaşlar sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ibadet ediyor. 
Yüreğir’deki tüm ibadethanelerin özenle temizlendiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Evlerimizde yaptığımız temizlik ne kadar özenli ve önemliyse ibadethanelerimizin temizliği de bir o kadar önemlidir. Yılın 12 ayı sürdürdüğümüz ibadethane temizliği çalışmaları sayesinde vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yapabiliyorlar” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.