Yüreğir Belediyesi kreşlerinde mezuniyet sevinci

20 Haziran 2022 Pazartesi 15:01
Yüreğir Belediyesi kreşlerinde mezuniyet sevinci
YÜREĞİR Belediyesi kreşlerinde eğitim gören öğrenciler, Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende mezuniyet sevinci yaşadı. Yüreğir’de kreş sayısını artıracaklarının müjdesini veren Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, çocuklara verilecek en güzel hediyenin iyi bir eğitim olacağını söyledi.
Yüreğir Belediyesi'nin Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Hanım Sabuncu Kreşi 6 yaş grubu öğrencileri mezun olma sevinci yaşadı. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik ve öğrencilerin aileleri katıldı. Mezuniyet töreni için birbirinden renkli birçok gösteri hazırlayan minikler, sergiledikleri performansla kendilerini seyretmeye gelenlere keyifli anlar yaşattı. Mezuniyet töreni sonunda karne ve başarı belgelerini alan öğrenciler hep birlikte keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.
BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN YENİ KREŞ MÜJDESİ
Mezuniyet töreni öncesinde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir’de kreş sayısını artıracaklarının müjdesini verdi. Yüreğir’i insana odaklı belediyeciliğin merkezi haline getirmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Kocaispir, “Bugün burada geleceğimiz, umudumuz, aydınlık yüzümüz yavrularımızın mezuniyet coşkusuna ortak oluyoruz. Çocuklara verilecek en güzel hediye eğitimdir. Bu konuda çok iddialıyım. Atakent ve Hanım Sabuncu kreşlerimiz Adana’da en iyi, en kaliteli eğitim veren kreşlerden iki tanesidir. Önümüzdeki yıl bu iki kreşimize en az iki kreş daha eklemenin çabası içerisindeyiz. Yüreğir’i Adana’nın en güzel, en yaşanabilir ilçesi yapana kadar bize durmak yok. Yıl boyunca fedakarca çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum. Yolumuz açık olsun” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.