Yüreğir Belediyesi Çağrı Merkezi iki yılda 205 bin çağrıya cevap verdi

26 Ağustos 2022 Cuma 14:25
Yüreğir Belediyesi Çağrı Merkezi iki yılda 205 bin çağrıya cevap verdi
ADANA’nın Yüreğir Belediyesi’nin 2020’de faaliyete geçirdiği çağrı merkezinde kurulduğu günden bu yana 205 bin vatandaşın çağrısına cevap verildi. Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözüme ulaştırmak” dedi.

Yüreğir Belediyesi tarafından 2020’de kurulan çağrı merkezi o günden bu yana vatandaşların sorun, çözüm ve önerilerini dinliyor. Gelen talepler kurumdaki operatörler tarafından kayıt altına alındıktan sonra ilgili birimlere bildiriliyor. Çağrı merkezinin ilçe halkının hayatını kolaylaştırmak için kurulduğunu belirten Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Çağrı merkezimizi arayan vatandaşlarımızın talep ve önerileri operatörlerimiz tarafından kayıt altına alınıyor ve hızlı bir şekilde ilgili birimlere iletiliyor. Yetki alanımız dışında gelen talepler de ilgili kurumlara yönlendiriliyor. İki yılda 205 bin çağrıyı işleme aldık. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözüme ulaştırmak.” dedi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.